Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

[XGT] Resimli konu vitrini

• tema
  • tema
  • tema
  • tema
  • Anlamını sadece benim bildiğim şarkılar var..!Anısı,Acısı olan...

Anlamını sadece benim bildiğim şarkılar var..!Anısı,Acısı olan...

• İçimde ziyan olmuş bir sevgi var- Bay-Bayan-Teması - (857)

İçimde ziyan olmuş bir sevgi var- Bay-Bayan-Teması - (857)

• İçimde ziyan olmuş bir sevgi var- Bayan-Teması - (856)

İçimde ziyan olmuş bir sevgi var- Bayan-Teması - (856)

• İçimde ziyan olmuş bir sevgi var- Bay-Teması - (855)

İçimde ziyan olmuş bir sevgi var- Bay-Teması - (855)

• İçimden uğurluyamadığım gidenler var- Bay-Bayan-Teması - (854)

İçimden uğurluyamadığım gidenler var- Bay-Bayan-Teması - (854)

• İçimden uğurluyamadığım gidenler var- Bayan-Teması - (853)

İçimden uğurluyamadığım gidenler var- Bayan-Teması - (853)

• İçimden uğurluyamadığım gidenler var- Bay-Teması - (852)

İçimden uğurluyamadığım gidenler var- Bay-Teması - (852)

• Hüzün çöktü geceye--BAY-BAYAN-Teması - (851)

Hüzün çöktü geceye--BAY-BAYAN-Teması - (851)

• Hüzün çöktü geceye--BAYAN-Teması - (850)

Hüzün çöktü geceye--BAYAN-Teması - (850)

• Hüzün çöktü geceye--BAY-Teması - (849)

Hüzün çöktü geceye--BAY-Teması - (849)

• Ezdim  seni kalbimden........  Bir toz qibi artık;    Bu yorqun yüreqim artıq sana dönmez...

Ezdim seni kalbimden........ Bir toz qibi artık; Bu yorqun yüreqim artıq sana dönmez...

• “Yokluğunun mesaisindeyim…”                öyle sevdimki seni “İki Nefes Arasında”…

“Yokluğunun mesaisindeyim…” öyle sevdimki seni “İki Nefes Arasında”…

• Birlikte bir masala inanmak istedim,Ben seninle.Hepsi bu...

Birlikte bir masala inanmak istedim,Ben seninle.Hepsi bu...

• Seni sevmek akıl işi değildi.  ZATEN...Sadece yüreğimin işiydi.

Seni sevmek akıl işi değildi. ZATEN...Sadece yüreğimin işiydi.

• Herkesi aklıma.seni kalbime yazmıştım.Herkes silindi aklımdan.SEN...kalbimde kaldın ...

Herkesi aklıma.seni kalbime yazmıştım.Herkes silindi aklımdan.SEN...kalbimde kaldın ...

• Ben-onu-hiç-kimsenin-göremeyeceği-yere-sakladım--BAY-Teması - (848)

Ben-onu-hiç-kimsenin-göremeyeceği-yere-sakladım--BAY-Teması - (848)

• Hiç gitmeyecekmiş gibi - Bayan-Teması - (847)

Hiç gitmeyecekmiş gibi - Bayan-Teması - (847)

• @Y@Z TEMALARI SM 5

@Y@Z TEMALARI SM 5

• @Y@Z TEMALARI SM 4

@Y@Z TEMALARI SM 4

• @Y@Z TEMALARI SM 3

@Y@Z TEMALARI SM 3

• @Y@Z TEMALARI SM 2

@Y@Z TEMALARI SM 2

.RADYOYA GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ.
Resim Açıklaması Resim Açıklaması Resim Açıklaması
Üyelik Grupları
CEO
Administrative
Co Admin
Süper Moderatör
Moderatör
Emektar Admin
Bay Tasarımcı
Bayan Tasarımcı
Onursal Üye
Özel Üye
Üye
Banlı Üye
  • ☼ FoRuM ELeLe'YE FACEBOOK ,HIZLIRESİM.COM , TİNYPİC.COM , PİC-UPLOAD.DE , DİRECTUPLOAD.NET ARACILIĞI İLE RESİM, GİF VB. GÖRSELLER KESİNLİKLE EKLENMEMESİ ÖNEMLE RİCA OLUNUR. EKLENDİĞİ AN GÖREVLİ ARKADAŞLAR TARAFINDAN SİLİNECEKTİR!!! ☼

En Küçük İtfaiyeci

ARIZONA’NIN Phoenix şehrinde, 26 yaşında bir anne, hastanede lösemiden ölmek üzere olan oğlunun yanıbaşında duruyordu. Kalbi üzüntüyle dolmasına rağmen, kesin kararlıydı, oğlunun son günlerini mutlu geçirmesini sağlayacaktı. Elbette her anne gibi, o da, oğlunu büyütmek ve onun hayallerini gerçekleştirmesine yardımcı olmak istiyordu.
Oğlunun elini tuttu ve:
“Billy, büyüyünce ne olmak isterdin? Hayattan en çok istediğin şey neydi?” diye sordu.
Billy:
“Anne ben her zaman büyüyünce itfaiyeci olmak istedim” diye cevap verdi.
Anne gülümsedi ve:
“Elimden geldiği kadar hayalini gerçekleştirmeye çalışacağım bi tanem” dedi.
Ertesi gün yerel itfaiye departmanına gitti ve orada şehrin tanınmış itfaiyecilerinden Şef Bob ile tanıştı. Ona oğlunun durumunu ve son istediğini söyleyerek, oğlunun itfaiye merkezini gezmesinin mümkün olup olmadığını sordu.
Bob:
“Bundan daha iyisini yapabiliriz. Eğer oğlun Çarşamba sabahı burada hazır olursa, o gün için onu itfaiyeci yaparız. Bizimle çalışır, birlikte yemek yeriz ve yangın yerlerine gideriz. Hatta onun için Phoenix İtfaiye Müdürlüğü’nün amblemi olan üniforma bile diktirebiliriz” dedi.
Üç gün sonra itfaiyeci Bob, Billy’e üniformasını giydirdi. Billy’i hastanedeki odasından itfaiye arabası ile aldı.
Billy arabaya bindi ve itfaiye merkezine gitti. Kendisini çok mutlu hissediyordu. O gün, üç yangın ihbarı alındı ve Billy üçüne de gitti.
Farklı türden arabalara bindi. Hatta şefin arabasına bile bindirdiler onu. Günün sonuna doğru, bir yerel televizyonun haber programına katıldı. En büyük hayali fazlasıyla gerçek olmuştu.
Doktorlar bu moral ve sevgiyle Billy’in tahmin ettiklerinden üç ay daha fazla yaşadığını söylüyorlardı.
Bir gece ansızın Billy’in bütün yaşam fonksiyonları kötüleşti. Başında duran hemşire, Billy’in yalnız başına ölmemesi için sevdiklerine haber verdi. Ailesini aradı, ayrıca Billy’in bir gününü itfaiyeci olarak geçirdiğini hatırladı ve itfaiye merkezini arayarak, Billy’in ölmek üzere olduğunu, üniformalı bir itfaiyeciyi göndermelerinin mümkün olup olmadığını sordu.
Şef:
“Bundan daha iyisini yapacağız. Beş dakika içinde orada olacağız. Bana bir iyilik yapar mısınız? Siren seslerini duyduğunuzda yangın olmadığını anons eder misiniz? Sadece itfaiye departmanı, en iyi elemanlarından birisini görmeye geliyor olacak. Sizden bir ricam daha olacak. Billy’in odasının penceresini açın lütfen?”
Beş dakika sonra itfaiye aracı hastaneye vardı. Merdivenlerini Billy’in odasının penceresine dayadılar ve annesinin izniyle bütün itfaiyeciler tek tek Billy’e sarıldılar ve onu ne kadar çok sevdiklerini söylediler.
Ölmek üzere olan Billy, Şef Bob’a baktı ve:
“Şef, ben gerçekten şimdi itfaiceyi mi oldum?” diye sordu. Şef ise:
“Billy sen şefsin” dedi ve Billy, bütün çocuklar gibi cennete gitti.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri